Ο δολοφόνος 50/50 - Mosby, Steve (Ξένη λογοτεχνία / Λιβάνη, 2013)
Τη στιγμή που τα θύματά του έρχονται αντιμέτωπα με το Δολοφόνο 50/50 αγνοούν ότι εκείνος ξέρει τα πάντα για τη ζωή τους, ακόμα και τις πιο μύχιες σκέψεις τους. Μετά από μήνες παρακολούθησης, ο διάβολος υποβάλλει τα ζευγάρια που αποτελούν τους στόχους του σε ολονύχτια βασανιστήρια σωματικά και ψυχολογικά, δοκιμάζοντας και καταστρέφοντας την αγάπη τους. Και μέσα σε αυτή την κόλαση αφήνει την επιλογή στα χέρια τους: έχουν οχτώ ώρες να διαλέξουν ποιος από τους δύο θα είναι αυτός που θα πεθάνει το χάραμα... Ο Μαρκ Νέλσον είναι το νεότερο μέλος της ομάδας του επιθεωρητή Τζον Μέρσερ, ενός ανθρώπου θρύλου στην εξιχνίαση σκοτεινών υποθέσεων. Την πρώτη του μέρα στην υπηρεσία, θα έρθει αντιμέτωπος με ένα φρικιαστικό έγκλημα που τους οδηγεί στα ίχνη του παρανοϊκού δολοφόνου. Ξετυλίγοντας το κουβάρι ανακαλύπτουν ότι αυτή τη φορά ο στόχος δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον επιθεωρητή. Και αυτή τη φορά ο Μαρκ θα είναι εκείνος που θα πρέπει να ανακαλύψει τις απαντήσεις. Ένα από τα συγκλονιστικότερα σύγχρονα αστυνομικά μυθιστορήματα "Τα φώτα ήταν αναμμένα σε όλο το σπίτι όταν έφτασε... Ο διάβολος πάρκαρε το αμάξι... Ανέβηκε το δρομάκι του κήπου μέχρι την εξώπορτα και σε πέντε δευτερόλεπτα βρισκόταν μέσα. Έμεινε ακίνητος και αφουγκράστηκε. Στον πάνω όροφο ακούστηκε το κουδούνισμα του τηλεφώνου. Πρέπει να τους καλούσε η αστυνομία. Ο διάβολος πήγε στη σκάλα και άρχισε να ανεβαίνει..."