Κορίνα, η νεράιδα του καλλιτεχνικού πατινάζ - Meadows, Daisy (Μαγικό ουράνιο τόξο : Οι νεράιδες του χορού, 2008)
Απ' ό,τι φαίνεται, η τελευταία μαγική κορδέλα είναι και η πιο δυσεύρετη ειδικά όταν ένας σκανταλιάρης καλικάντζαρος είναι αποφασισμένος να ξεφύγει! Η Κορίνα, η Κρίστι και η Ρέιτσελ θα πρέπει να είναι προετοιμασμένες για όλα...