Βιάσου καλό μου λαγουδάκι - Meyer, Birgit (Ψυχογιός, 2006)
Το Πάσχα πλησιάζει και ο μικρός Πετρής θέλει να κάνει έκπληξη στους φίλους του με όμορφα πασχαλιάτικα αυγά. Για να προφτάσει, όμως, πρέπει να γίνει... λαγός! Θα τα καταφέρει;