Αποδείπνο για pigs - Δόικος, Νίκος (Οι Εκδόσεις των Φίλων, 2013)
"ΤΟ ΧΡΕΟΣ": Όλες μου τις έγνοιες τις βούτηξα σ' αιμάτινο κρατήρα, όρκος ισόβιας συμφωνίας, σπονδή ταγμένη στο Κοινόν των Ορεστών, σαν ένα ασήμαντο κυκλάμινο στου κάμπου το στρωμένο κατανυκτικό σμαράγδι, το φέγγος του ν' αναρριγεί απ' τους καημούς του κόσμου. Όλα τα ποιήματά μου τα χρωστάω. (Από την έκδοση)