Γιορτάζουμε το Πάσχα : ήθη, έθιμα, δραστηριότητες, παιχνίδια, χειροτεχνίες - Καραντινού, Εύα (Άγκυρα, 2013)
Ένα μοναδικό βιβλίο για τους μικρούς μας φίλους, που περιέχει τα ήθη και τα έθιμα της μεγάλης γιορτής του Πάσχα, καθώς και δραστηριότητες, συνταγές, παιχνίδια και χειροτεχνίες. Έτσι δίνεται η ευκαιρία στο παιδί να πάρει σημαντικές πληροφορίες γι' αυτή τη μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης, αλλά και να την χαρεί διασκεδάζοντας με τις δραστηριότητες που περιέχει το βιβλίο.