Κοραλλία, η νεράιδα του καλοκαιριού - Meadows, Daisy (Μαγικό ουράνιο τόξο, 2006)
Τρεις ιστορίες σε ένα βιβλίο! Η Κοραλλία, η νεράιδα του καλοκαιριού, έχει μεγάλους μπελάδες. Τι να κάνει ώστε να παραμείνει το Νησί Βροχοξόρκι το πιο μαγευτικό μέρος του κόσμου για τις καλοκαιρινές διακοπές; Ο Παγερός Τζακ έχει κλέψει όλη την άμμο από τις παραλίες μαζί με τα τρία μαγικά κοχύλια του νησιού. Οι νεράιδες χρειάζονται τη βοήθεια της Ρέιτσελ και της Κρίστι για να τα ξαναβρούν...