Γυμνή μπροστά σου - Day, Sylvia, 1973- (Crossfire ;, 2013)
Ο Γκίντεον Κρος μπήκε στη ζωή μου σαν αστραπή που σκίζει το σκοτάδι?... Ήταν δυναμικός, όμορφος, καυτός. Με τραβούσε κοντά του, όπως κανείς άλλος δεν είχε καταφέρει στη ζωή μου. Λαχταρούσα το άγγιγμά του, το φιλί του, αν και ήξερα ότι έπαιζα με τη φωτιά. Η ψυχή μου ήταν κατεστραμμένη κι αυτός την άνοιξε και τη διάβασε με τόση ευκολία. Ο Γκίντεον ήξερε. Είχε τους δικούς του δαίμονες να τον βασανίζουν. Θα γινόμασταν ο ένας ο καθρέφτης του άλλου καθώς θα προσπαθούσαμε να γιατρέψουμε τις πληγές μας και να παλέψουμε με τα πάθη και τις επιθυμίες μας. Ο έρωτάς του με μεταμόρφωσε. Ήμουν αποφασισμένη να μην αφήσω το παρελθόν μου και τα σκοτεινά μυστικά του Γκίντεον να μας χωρίσουν. Ήμουν δική του και ήταν δικός μου - για πάντα! Το διεθνές bestseller ΓΥΜΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ (Bared to you) της Σίλβια Ντέι είναι το 1ο μέρος της τριλογίας Crossfire.