Το πεπρωμένο. - Noel, Alyson (Νεανική λογοτεχνία / Ψυχογιός, 2012)
Μέχρι τώρα εκείνος υπήρχε μόνο στα όνειρά της - αλλά το πεπρωμένο θα τους φέρει κοντά. Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην Ντέαρ Σάντος. Τα κοράκια την κοροϊδεύουν, ο χρόνος σταματά χωρίς προειδοποίηση και ένα όμορφο αγόρι με γαλανά μάτια στοιχειώνει τα όνειρά της. Για να την προστατεύσει η μητέρα της τη στέλνει να ζήσει με τη γιαγιά της που δεν την γνωρίσει ποτέ. Μια γυναίκα που αναγνωρίζει τα οράματα της Ντέαρ ως το κάλεσμα για να γίνει Κυνηγός των Ψυχών, με τη μοναδική ικανότητα να ταξιδεύει ανάμεσα στους κόσμους των νεκρών και των ζωντανών. Η Ντέαρ προσπαθεί να συμφιλιωθεί με το πεπρωμένο της και να δαμάσει τις μυστικές δυνάμεις της. Όταν συναντά τον Ντέις, το αγόρι από τα όνειρά της, τα πάντα ανατρέπονται ξανά. Διότι είναι αναγκασμένη να ανακαλύψει αν ο Ντέαρ είναι ο άντρας της ζωής της ή αν έχει συμμαχήσει με τον εχθρό που η ίδια πρέπει να κατατροπώσει... Το πρώτο βιβλίο των "Κυνηγών των ψυχών", που θα σας συναρπάσει.