Η πειθήνια - Sue Me, Tara (Ξένη λογοτεχνία / Λιβάνη, 2013)
Το πρώτο μέρος της ερωτικής τριλογίας που σάρωσε τον κόσμο της λογοτεχνίας, δημιουργώντας εκατομμύρια φανατικούς αναγνώστες Προκλητικά τρυφερό και αδυσώπητα ερωτικό. Η "Πειθήνια" είναι ένα μυθιστόρημα που καθηλώνει τον αναγνώστη, κρατώντας τον με κομμένη την ανάσα ως την τελευταία σελίδα. Η πόλη της Νέας Υόρκης αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Ναθάνιελ Γουέστ τον ιδιοφυή και γοητευτικό ιδιοκτήτη του Βιομηχανικού Ομίλου Γουέστ, η βιβλιοθηκάριος Αμπιγκέιλ Κινγκ, όμως, τυχαίνει να ξέρει ότι αυτός ο πάμπλουτος και πανέμορφος άντρας έχει και μια άλλη, κρυφή πτυχή. Ερωτικά, ο Ναθάνιελ Γουέστ είναι ο τύπος του κυρίαρχου, και όταν η 'Αμπι μαθαίνει ότι ψάχνει για καινούρια υποτακτική, του στέλνει την αίτησή της. Η ίδια δεν έχει προηγούμενη εμπειρία από τέτοιου είδους σχέσεις, έχει όμως μια μεγάλη επιθυμία να διεισδύσει σ' έναν αλλιώτικο κόσμο ηδονής, να ζήσει κάτι που θα την εκτοξεύσει πολύ πέρα από τα σύνορα της συνηθισμένης καθημερινότητάς της. Πειθήνια η 'Αμπι θα παραδοθεί στον Ναθάνιελ.... Καθώς όμως υποκύπτει όλο και περισσότερο στη γοητεία του, αρχίζει να φοβάται ότι η καρδιά του είναι αδιαπραγμάτευτη. Μπορεί όμως να σώσει τη δική της πριν είναι πολύ αργά; Κάθε στιγμή μαζί του η 'Αμπι έρχεται αντιμέτωπη με τις πιο σκοτεινές πλευρές της, γνωρίζοντας έναν κόσμο που η φαντασίωση δεν έχει όρια... Ένα μυθιστόρημα για ενήλικες.