Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλούζ. - Banscherus, Jurgen, 1949- (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2013)
Ένα πράγμα βασικά προσδοκά ο Κλουζ από το σχολείο: την ησυχία του και μόνο την ησυχία του! Για έναν πολυάσχολο ντετέκτιβ, το σχολείο είναι το μόνο μέρος για να ξεκουραστεί λιγάκι και να ξαναβρεί τις δυνάμεις του. Όμως αυτή τη φορά το σούπερ λαγωνικό πρέπει να βρει την άκρη μέσα στην ίδια του την τάξη. Ένας καινούριος συμμαθητής του αντιμετωπίζει φοβερές δυσκολίες. Η υπόθεση είναι πεντακάθαρη και ο Κλουζ παρασέρνει τους δράστες σε μια ακαταμάχητα γλυκιά παγίδα...