Φαινόμενα Phenomena - Argento, Dario, 1940-; Connelly, Jennifer; Di Lazzaro, Dalila; Nicolodi, Daria (Dacfilm, 1985)
Στην ιδιωτική κλινική της Ελβετίας όπου μεταφέρεται, η Τζένιφερ Κορβίνο, μια νεαρή υπνοβάτιδα, με μεταφυσικές ικανότητες, που της επιτρέπουν να έρχεται σε επαφή με έντομα, αναλαμβάνει να βοηθήσει τον καθηγητή ΜακΓκρέγκορ στην έρευνά του για την ανακάλυψη του σίριαλ-κίλερ που σκοτώνει νεαρά κορίτσια και σκορπίζει τον τρόμο στην περιοχή.