Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλούζ. - Banscherus, Jurgen, 1949- (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2013)
Καθαρή ρουτίνα, σκέφτεται ο Κλουζ όταν αναλαμβάνει τη νέα του υπόθεση με τις εφημερίδες που εξαφανίζονται κάθε μέρα από το περίπτερο της Όλγας. Για ένα σούπερ λαγωνικό σαν τον ίδιο, το μυστήριο που καλείται να εξιχνιάσει δεν αποτελεί ασφαλώς καμιά σπουδαία πρόκληση. Κι όμως, αυτό που στην αρχή μοιάζει με βαρετή δουλειά καταλήγει στην πιο απίστευτη υπόθεση της καριέρας του. Υγρές πατημασιές και μια απαίσια μυρωδιά οδηγούν τον ιδιωτικό ντετέκτιβ μπροστά σε ένα ίχνος. Και πολύ γρήγορα ο Κλουζ σιγουρεύεται: Αυτή η υπόθεση βρομάει!