Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλούζ. - Banscherus, Jurgen, 1949- (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2012)
Η περίοδος των διακοπών είναι δύσκολη για τους ιδιωτικούς ντετέκτιβ. Και ο Κλουζ βαριέται τόσο πολύ, που δέχεται ν' αναλάβει μια υπόθεση εντελώς ασήμαντη - για να περάσει λίγο την ώρα του. Η μαμά του του αναθέτει να βρει ποιος έκλεψε το φωτάκι από το ποδήλατό της. Σιγά το δύσκολο! Μόνο που, εκτός από ένα κομματάκι μοτσαρέλα, ο κλέφτης δεν έχει αφήσει κανένα ίχνος. Μια λύση μόνο υπάρχει: να στήσει στον κλέφτη μια παγίδα...