Zatoichi ο τυφλός σαμουράι - Kitano, Takeshi; Kitano, Takeshi; Asano, Tadanobu; Okusu, Michiyo ([Asahi National Broadcasting Company], 2005)
Βρισκόμαστε στην Ιαπωνία του 19ου αιώνα. Ο Zatoichi είναι ένας τυφλός περιπλανώμενος χειροπρακτικός με αδυναμία στα τυχερά παιχνίδια. Το μπαστούνι του όμως κρύβει ένα θανάσιμο ξίφος και ο ίδιος διαθέτει το ταλέντο να το χρησιμοποιήσει. Με μοναδική ταχύτητα και ακρίβεια κατατροπώνει τους αντιπάλους του, παρά τη σωματική του αδυναμία.