Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλούζ. - Banscherus, Jurgen, 1949- (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2012)
Η τελευταία υπόθεση του Κλουζ οδηγεί τα βήματά του μέσα στο ίδιο του το σχολείο! Ο επιστάτης πιστεύει ότι το σχολείο έχει φαντάσματα. Τέτοιες κουταμάρες δεν τον τρομάζουν καθόλου τον Κλουζ. Μα όταν έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με το ροζ φάντασμα του σχολείου μέσα στη νύχτα, νιώθει τα γόνατά του να τρέμουν...