Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλούζ. - Banscherus, Jurgen, 1949- (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2012)
Αυτή τη φορά ο Κλουζ βρίσκεται στην εξοχή. Πάει διακοπές, αλλά δεν προλαβαίνει να ξεκουραστεί! Γιατί την πρώτη κιόλας μέρα που φτάνει, μια μυστηριώδης πλαστική αγελάδα φτάνει μπροστά του πετώντας. Κι αργότερα βρίσκει στο κρεβάτι του μια ουρά και δυο κόκαλα από αγελάδα. Ποιος θέλει να τον τρομάξει; Ποιος προσπαθεί να τον φοβερίσει; Ευτυχώς τον βοηθάει η Γιούλε-που είναι πολύ εντάξει κορίτσι.