Ο ανθρωποκυνηγός Manhunter - Mann, Michael, 1942-; Allen, Joan, 1956-; Cox, Brian, 1946-; Petersen, William L. (DEG Sale Company, 1986)
'Ένας ψυχοπαθής δολοφόνος είναι ελεύθερος και σκορπάει τον πανικό καθώς σε κάθε πανσέληνο σκοτώνει από μια οικογένεια. Η αστυνομία και το FBI δηλώνουν αδυναμία να τον συλλάβουν, καθώς δεν έχουν στοιχεία. Έτσι στρέφονται προς τον πρώην πράκτορα του FBI Γουίλ Γκράχαμ, που στο παρελθόν είχε συλλάβει τον Δρ. Χάνιμπαλ Λέκτορ, ζητώντας τη βοήθειά του. Καθώς όμως ο Γκράχαμ απουσιάζει από το προσκήνιο εδώ και καιρό, αποφασίζει να επισκεφθεί και πάλι τον Χάνιμπαλ στη φυλακή προκειμένου να μάθει από κοντά πώς σκέφτεται και επιλέγει τα θύματα του ένας ψυχοπαθής δολοφόνος.'