Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλούζ. - Banscherus, Jurgen, 1949- (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2011)
Αυτή η υπόθεση τον αφορά προσωπικά τον Κλουζ: Γιατί εξαφανίζονται οι αγαπημένες του τσίχλες από το περίπτερο της Όλγας; Ο μικρός ντετέκτιβ αρχίζει αμέσως την έρευνα. Μήπως ο «Φίδης» έχει κάποια σχέση με τις απανωτές κλοπές; Ο Κλουζ ακολουθεί τα ίχνη... και δεν αργεί να βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.