Στον Καθρέφτη είδα το δολοφόνο - Hamilton, Guy, 1922-; Chaplin, Geraldine, 1944-; Curtis, Tony, 1925-2010; Lansbury, Angela, 1925- (Seda Spettacoli, 1980)
Στο παραλιακό χωριό Σεντ Μέρι Μιντ της Βρετανίας, το 1953 , η περιβόητη Μις Μαρμπλ είναι ενθουσιασμένη που μια μεγάλη κινηματογραφική εταιρία έρχεται για να γυρίσει ταινία με διάσημους πρωταγωνιστές στο μέρος όπου γεννήθηκε. Όμως, οι δύο πρωταγωνίστριες του καστ μισούνται θανάσιμα. Η μία, η Μαρίνα, παίρνει απειλητικά σημειώματα. Όταν ένας άντρας δολοφονείται με δηλητήριο, όλοι πιστεύουν πως το ποτό προορίζονταν για την Μαρίνα. Ένας ντέντεκτιβ καταφτάνει και ζητά βοήθεια από τη Μις Μαρμπλ.