Για πάντα : μυθιστόρημα. - Noel, Alyson (Ψυχογιός, 2012)
Ο Ντέιμεν και η Έβερ, ύστερα από τη νίκη κατά των σκοτεινών εχθρών τους, είναι πλέον ελεύθεροι να ξεκινήσουν την τελευταία αποστολή τους: να ελευθερώσουν τον Ντέιμεν από το δηλητήριο που έχει ποτίσει το κορμί του. Αν καταφέρουν να βρουν το αντίδοτο, θα μπορέσουν να νιώσουν ο ένας το άγγιγμα του άλλου και να ζήσουν αυτή την παθιασμένη νύχτα που τόσο ονειρεύονται. Αλλά ο αγώνας τους θα τους οδηγήσει στη σκοτεινή καρδιά της Γης του Καλοκαιριού. Εκεί, κάτω από ασταμάτητη βροχή, θα ανακαλύψουν τις κρυμμένες απαρχές της σχέσης τους και τον αληθινό λόγο που η μοίρα επιμένει να τους κρατάει χώρια. Και μόνο όταν έρθει στο φως το έσχατο μυστικό, οι δυο νέοι θα συνειδητοποιήσουν ότι το μέλλον τους εξαρτάται από μια τελευταία απόφαση που θα θέσει τα πάντα σε κίνδυνο... ακόμη και την αιωνιότητα. Η επική ερωτική ιστορία της Έβερ και του Ντέιμεν έχει συγκινήσει εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο. Σ' αυτό το τελευταίο βιβλίο της σειράς "Οι Αθάνατοι", το ταξίδι τους θα έχει μια συγκλονιστική κατάληξη...