Το αστέρι της νύχτας : μυθιστόρημα. - Noel, Alyson (Ψυχογιός, 2011)
Η Χέιβεν κατηγορεί την Έβερ για το θάνατο του Ρόμαν, όσο κι αν εκείνη προσπαθεί να την πείσει ότι ήταν ατύχημα. Είναι μάλιστα αποφασισμένη να την καταστρέψει· και μαζί της τον Ντέιμεν. Πρώτο στόχος της είναι να τους χωρίσει. Γνωρίζει ότι το παρελθόν της Έβερ κρύβει ένα τρομερό μυστικό για τον Ντέιμεν, ένα μυστικό τόσο σκοτεινό και βίαιο, που αρκεί να τους χωρίσει για πάντα. Η Έβερ δεν μπορεί παρά να αντιδράσει. Πρέπει ή να βρει τρόπο να συνετίσει τη Χέιβεν ή να την εξοντώσει. Θα αναγκαστεί λοιπόν να φέρει στην επιφάνεια δυνάμεις που δεν ήξερε καν ότι είχε, προκειμένου να αντιμετωπίσει την εχθρό της. Για να την κερδίσει, όμως, θα πρέπει να ρωτήσει τον εαυτό της αν η δική της επιβίωση αξίζει για να καταδικάσει τη Χέιβεν στο αιώνιο σκοτάδι της Χώρας των Σκιών. 'Αραγε, η αλήθεια για τις επιλογές του Ντέιμεν στο παρελθόν θα είναι το κλειδί για το μέλλον τους; Το πέμπτο βιβλίο της σειράς "Οι Αθάνατοι" της 'Αλισον Νόελ γίνεται ολοένα και πιο αγωνιώδες, καθώς οι τίτλοι τέλους για την Έβερ και τον Ντέιμεν είναι πλέον πολύ κοντά...