Σκοτεινή φλόγα : μυθιστόρημα. - Noel, Alyson (Ψυχογιός, 2011)
Η Έβερ προσπαθεί να βοηθήσει τη Χέιβεν να συνηθίσει τη νέα ζωή της ως Αθάνατη. Αλλά η Χέιβεν, µεθυσµένη από τις δυνάµεις της, φέρεται απερίσκεπτα, διακινδυνεύοντας να αποκαλύψει τον µυστικό κόσµο των Αθανάτων. Την ίδια στιγµή η Έβερ βυθίζεται ακόµη περισσότερο στη σκοτεινή µαγεία, προκειµένου να απελευθερώσει τον Ντέιµεν από τη δύναµη του Ρόµαν. Αλλά τα µάγια στρέφονται εναντίον της και τότε συνειδητοποιεί µε τρόµο ότι κάτι τη σπρώχνει στον Ρόµαν. Αγωνίζεται να καταπολεµήσει αυτό το πρωτόγνωρο πάθος της, αλλά ο Ρόµαν εκµεταλλεύεται την αδυναµία της. Η Έβερ, έτοιµη να υποκύψει, στρέφεται για βοήθεια στον Τζουντ, θέτοντας σε κίνδυνο όλα όσα γνωρίζει και αγαπάει για να σώσει το µέλλον της µε τον Ντέιµεν... Το τέταρτο βιβλίο της σειράς ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ της Άλισον Νόελ ακόµη πιο σκοτεινά γοητευτικό, καθώς η Έβερ αγωνίζεται για την αληθινή αγάπη που κυνηγάει εδώ και αιώνες.