Η χώρα των σκιών : μυθιστόρημα. - Noel, Alyson (Ψυχογιός, 2010)
Πίστευε πάντα ότι εκείνος ήταν το πεπρωμένο της. Αν, όμως, η μοίρα έχει άλλα σχέδια; Η Έβερ και ο Ντέιμεν έχουν ζήσει αμέτρητες ζωές στο παρελθόν και πολέμησαν αδίστακτους εχθρούς για να μπορέσουν να είναι για πάντα μαζί. Κι ενώ το όνειρο φαίνεται επιτέλους να γίνεται πραγματικότητα, μια φοβερή κατάρα πέφτει πάνω στον Ντέιμεν... Αρκεί ένα άγγιγμα των χεριών τους ή ένα απαλό φιλί για να τον ρίξει στη Χώρα των Σκιών. Η Έβερ, στην προσπάθειά της να σώσει τον αγαπημένο της από τον Ρόμαν, θα συναντήσει έναν άγνωστο, τον Τζουντ, για τον οποίο νιώθει μια πολύ δυνατή και μυστηριώδη έλξη. Αισθάνεται να τη μαγνητίζει ο νεαρός άντρας με τα σμαραγδένια μάτια, και κάθε φορά που νιώθει το παιχνιδιάρικο, ζεστό βλέμμα του να πέφτει πάνω της δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό της. Ο Ντέιμεν συνεχίζει να είναι η μοναδική της αγάπη, αλλά γιατί όταν βρίσκεται δίπλα της ο Τζουντ νιώθει σαν να τον έχει προδώσει; Θα αντέξει ο αγνός έρωτας της Έβερ αυτή τη νέα δοκιμασία; Το τρίτο βιβλίο της σειράς ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ της Άλισον Νόελ ακόμη πιο απροσδόκητο...