Γαλάζια σελήνη : μυθιστόρημα. - Noel, Alyson (Ψυχογιός, 2011)
Πρόθυμη να εξερευνήσει τις νέες ικανότητες που απόκτησε ως Αθάνατη, η Έβερ στρέφεται στον αγαπημένο της Ντέιμεν. Καθώς, όμως, εκείνη ασκείται να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της, ο Ντέιμεν αρχίζει να χάνει τις δικές του. Σε μια προσπάθεια να τον σώσει, η Έβερ ταξιδεύει στη μαγική διάσταση της Χώρας του Καλοκαιριού, όπου μαθαίνει τα μυστικά του βασανισμένου παρελθόντος του Ντέιμεν, ένα παρελθόν που ο ίδιος είχε φροντίσει να κρατήσει κρυφό. Η Έβερ θα ανακαλύψει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γυρίσει πίσω το χρόνο, και θα έρθει αντιμέτωπη μ' ένα τρομερό δίλημμα: να επιστρέψει στο παρελθόν και να σώσει την οικογένειά της από το αυτοκινητικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή τους, ή να μείνει στο παρόν για να σώσει τον Ντέιμεν; Το δεύτερο βιβλίο της υπέροχης σειράς ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ της Άλισον Νόελ έρχεται να αποδείξει για ακόμη μια φορά ότι ο άνευ όρων έρωτας είναι αιώνιος...