Αιώνια δική σου : μυθιστόρημα. - Noel, Alyson (Ψυχογιός, 2009)
Ύστερα από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα που της στοίχισε τη ζωή της οικογένειάς της, η δεκαεξάχρονη Έβερ διαθέτει το εξαιρετικό χάρισμα να βλέπει τις αύρες των άλλων, να ακούει τις σκέψεις τους και να γνωρίζει την ιστορία της ζωής τους με ένα απλό άγγιγμα. Προσπαθώντας να κρατήσει κρυφή αυτή την ικανότητα, η Έβερ ζει στο περιθώριο και όλοι στο λύκειο την αντιμετωπίζουν ως φρικιό. Μέχρι την ημέρα που θα συναντήσει τον Ντέιμεν και τα πάντα θα αλλάξουν. Ο Ντέιμεν είναι όμορφος, γοητευτικός και πλούσιος. Και είναι ο μόνος που μπορεί να κατευνάσει την ένταση στο μυαλό της, εκπέμποντας μια μαγεία κατευθείαν στην ψυχή της. Καθώς η Έβερ βυθίζεται σε ένα κόσμο μυστικών και μυστηρίων, μάταια προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος ή τι είναι πραγματικά ο Ντέιμεν. Το μόνο που ξέρει είναι ότι είναι παράφορα και αθεράπευτα ερωτευμένη μαζί του... Το πρώτο βιβλίο της νέας εκπληκτικής σειράς "Οι αθάνατοι" της 'Αλισον Νόελ. Μπείτε σ' έναν υπέροχο νέο κόσμο, εκεί όπου η αληθινή αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ...