Όνειρα. - Noel, Alyson (Μικρή πυξίδα, 2012)
Η Ράιλι Μπλουμ το πήρε απόφαση ότι η μεταθανάτια ζωή είναι πολύ μοναχική όταν το μόνο που κάνεις είναι να δουλεύεις. Γι' αυτό θέλει να πάει σ' ένα μέρος όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, με σκοπό να βρει τρόπο να επικοινωνήσει με την αδελφή της, την Έβερ. Φτάνοντας στη Χώρα των Ονείρων, μαθαίνει πως υπάρχουν δύο μεθόδοι για να στέλνεις όνειρα. Με το ονειρικό άλμα, μπορείς να πηδήξεις στο όνειρο κάποιου και να μοιραστείς ένα μήνυμα ή να πάρεις κι εσύ μέρος στο όνειρό του. Με την ύφανση ονείρων, μπορείς να κατασκευάσεις ένα ολόκληρο όνειρο σ' ένα στούντιο και να το στείλεις. Αλλά η ύφανση ονείρων έχει απαγορευτεί χρόνια πριν και το στούντιο είναι κλειδωμένο. Η Ράιλι είναι αποφασισμένη να το ανοίξει και πάλι για να έρθει σε επαφή με την Έβερ. Θα καταφέρει, άραγε, να «μιλήσει» στην αδελφή της; Το τρίτο βιβλίο της υπέροχης σειράς με τις περιπέτειες της Ράιλι Μπλουμ.