Αναμνήσεις. - Noel, Alyson (Μικρή πυξίδα, 2012)
Αφού κατάφερε να βοηθήσει το Λαμπερό Αγόρι, η Ράιλι Μπλουμ μαζί με το σκύλο της, τον Μπάτερκαπ, και το δάσκαλό της, τον Μπόντι, απολαμβάνουν τις διακοπές τους, οι οποίες τελειώνουν απότομα όταν εκείνη συναντά ένα νεαρό φάντασμα, την Ρεμπέκα. Η Ρεμπέκα ήταν κόρη ενός πρώην ιδιοκτήτη φυτειών και εξοργισμένη επειδή δολοφονήθηκε κατά την εξέγερση σκλάβων το 1733. Εγκλωβισμένη στο θυμό της, η Ρεμπέκα κρατάει και τα άλλα φαντάσματα, που πέθαναν μαζί της, φυλακισμένα στις χειρότερες αναμνήσεις τους. Θα μπορέσει, άραγε, η Ράιλι να τη βοηθήσει χωρίς να υποκύψει και η ίδια στις εφιαλτικές αναμνήσεις της; Το δεύτερο βιβλίο της φανταστικής σειράς με τις περιπέτειες της Ράιλι Μπλουμ.