Λάμψη. - Noel, Alyson (Μικρή πυξίδα, 2012)
Η Ράιλι Μπλουμ άφησε την αδελφή της, την Έβερ, στον κόσμο των ζωντανών και διέσχισε τη γέφυρα για τον άλλο κόσμο - ένα μέρος που ονομάζεται Εδώ και όπου ο χρόνος είναι πάντα Τώρα. Κι ενώ έχει αφεθεί σ' έναν ήρεμο και γλυκό θάνατο μαζί με το σκύλο της, τον Μπάτερκαπ, καλείται να εμφανιστεί ενώπιον του Συμβουλίου, που της αποκαλύπτει ένα μυστικό: η ζωή μετά το θάνατο δεν είναι μόνο χαρά και διασκέδαση. Η Ράιλι πρέπει να εργαστεί ως Κυνηγός Ψυχών. Δάσκαλός της ορίζεται ο Μπόντι, ένα περίεργο αγόρι. Μαζί του, η Ράιλι επιστρέφει στη Γη για την πρώτη αποστολή της: πρέπει να πείσει το Λαμπερό Αγόρι που στοιχειώνει για αιώνες ένα κάστρο στην Αγγλία να διασχίσει τη γέφυρα για το Εδώ. Πολλοί Κυνηγοί έχουν αποτύχει στο παρελθόν. Η Ράιλι, όμως, είναι αποφασισμένη να τα καταφέρει... Το πρώτο βιβλίο της συναρπαστικής σειράς με τις περιπέτειες της Ράιλι Μπλουμ.