Άγγελοι. - Kate, Lauren (Ψυχογιός, 2012)
Η Λους θα πέθαινε για τον Ντάνιελ. Και έχει πεθάνει. Ξανά και ξανά. Μέσα στους αιώνες η Λους και ο Ντάνιελ ξαναβρίσκουν ο ένας τον άλλον μόνο και μόνο για να χωριστούν και πάλι. Αλλά ίσως δε χρειάζεται να είναι πια έτσι... Η Λους είναι σίγουρη ότι κάτι ή κάποιος από την προηγούμενη ζωή της μπορεί να τη βοηθήσει. Κι έτσι γυρίζει πίσω στο παρελθόν για να είναι μάρτυρας στις πρώτες συναντήσεις της με τον Ντάνιελ και στα πρώτα ερωτικά τους σκιρτήματα. Ο Καμ και οι λεγεώνες των αγγέλων και των Απόκληρων είναι αποφασισμένοι να πιάσουν τη Λους στα χέρια τους. Όσο για τον Ντάνιελ τρέμει στη σκέψη του τι θα γίνει αν η Λους ξαναγράψει την ιστορία τους, αν η αιώνια αγάπη τους σβήσει για πάντα μέσα στις φλόγες... Το τρίτο μέρος της σειράς "'Αγγελοι" η συνέχεια ενός απόλυτου και μοναδικού έρωτα.