Άγγελοι. - Kate, Lauren (Ψυχογιός, 2012)
Επίγεια κόλαση. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η ζωή της Λους μακριά από το αγόρι της, τον Ντάνιελ. Τους πήρε μια αιωνιότητα να βρουν ο ένας τον άλλον, αλλά τώρα αυτός πρέπει να φύγει προκειμένου να καταδιώξει τους Απόκληρους, τους αθάνατους που θέλουν να σκοτώσουν τη Λους. Ο Ντάνιελ κρύβει τη Λους στο σχολείο Σόρλαϊν, όπου φοιτούν οι Νεφιλίμ, οι απόγονοι έκπτωτων αγγέλων και ανθρώπων. Εκεί η Λους μαθαίνει τι είναι οι Σκιές και πώς μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ως παράθυρα στις προηγούμενες ζωές της. Όσα περισσότερα μαθαίνει, όμως, τόσο μεγαλώνουν οι υποψίες της ότι ο Ντάνιελ δεν της τα έχει πει όλα κι ότι κρύβει κάτι επικίνδυνο. Κι αν η εκδοχή που έχει δώσει ο Ντάνιελ για το παρελθόν δεν είναι αληθινή; Κι αν το πεπρωμένο της Λους είναι να σμίξει με κάποιον άλλον; Το δεύτερο μέρος της σειράς "'Αγγελοι", εκεί όπου η αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ.