Άγγελοι. - Kate, Lauren (Ψυχογιός, 2013)
Υπάρχει κάτι μυστηριώδες και ταυτόχρονα οικείο σχετικά με τον Ντάνιελ. Τραβάει την προσοχή της Λους από την πρώτη στιγμή που τον συναντά στο οικοτροφείο Σουόρντ εντ Κρος στη Σαβάνα. Είναι το μοναδικό φωτεινό σημείο σε ένα μέρος όπου τα κινητά τηλέφωνα είναι απαγορευμένα, οι υπόλοιποι μαθητές αποτυχημένοι, ενώ οι κάμερες ασφαλείας παρακολουθούν την κάθε τους κίνηση. Παρόλο που ο Ντάνιελ δε θέλει να έχει την παραμικρή σχέση με τη Λους και κάνει τα πάντα για να το δηλώσει αυτή δεν μπορεί να ξεκολλήσει. Το βλέμμα του, το πρόσωπό του, τα πάντα επάνω του τη γοητεύουν. Είναι αποφασισμένη να μάθει τι κρύβει τόσο απεγνωσμένα ο Ντάνιελ ακόμη κι αν η αλήθεια τη σκοτώσει. Θανάσιμα επικίνδυνο και βαθιά ρομαντικό, οι "¨Αγγελοι" είναι η απόλυτη ιστορία αγάπης.