Vampire diaries. - Smith, Lisa Jane, 1965- (Ψυχογιός, 2012)
Η Έλενα Γκίλμπερτ είναι ζωντανή - ξανά. Όταν η Έλενα θυσιάστηκε για να σώσει τα δύο αδέλφια που είναι ερωτευμένα μαζί της -τον γοητευτικό Στέφαν και τον επικίνδυνο Ντέιμον- ήταν καταδικασμένη σε μια μοίρα πέρα απ' το θάνατο. Μέχρι που μια υπερφυσική δύναμη την έφερε πίσω. Τώρα η Έλενα δεν είναι απλώς άνθρωπος. Έχει τρομερές δυνάμεις και το αίμα της την κάνει ακαταμάχητη στους βρικόλακες. Ο Στέφαν, πάλι, ψάχνει τρόπους να την προστατεύσει ώστε να ζήσουν μαζί, ενώ ο Ντέιμον τη θέλει στο πλάι του. Όταν ο Στέφαν παγιδεύεται από την Εκκλησία, ο Ντέιμον αρπάζει την ευκαιρία να την πείσει ότι η μοίρα τους θέλει ζευγάρι. Καθώς το σκοτάδι τυλίγει την πόλη, ο Ντέιμον από κυνηγός γίνεται θήραμα και θύμα ενός μοχθηρού όντος που λαχταρά όχι μόνο το αίμα της Έλενα αλλά και το θάνατό της... Το πέμπτο βιβλίο της σειράς έρωτα και τρόμου "Vampire Diaries" θα σας αιχμαλωτίσει.