Σύγκρουση βασιλέων - Martin, George Raymond Richard (Το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου, 2012)
Ενας κομήτης στο χρώμα του αίματος σκίζει τους ουρανούς των Επτά Βασιλείων, ένας δυσοίωνος προπομπός θανάτου και καταστροφής. Καθώς ο χειμώνας έρχεται, οι μνηστήρες του Σιδερένιου Θρόνου είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν με φωτιά και ατσάλι για την κυριαρχία της διχασμένης γης του Γουέστερος. Το δεύτερο βιβλίο της επικής σειράς, που έχει τιμηθεί με τρία βραβεία Locus, έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από δέκα γλώσσες κι έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.