Το ημερολόγιο μιας ξενέρωτης : ιστορίες από μια όχι και τόσο έξυπνη ξερόλα. - Russell, Rachel-Renee (Ψυχογιός, 2013)
Αγαπητή Μις Ξερόλα, Έχω την εντύπωση ότι η αρχι-εχθρός μου διαδίδει φήμες για την αφεντιά μου. Βοήθεια! Πλάκα κάνεις! Μήπως το όνομα της αρχι-εχθρού σου αρχίζει από «Μακ» και τελειώνει σε «ένζι»; Μάλλον ΕΣΥ πρέπει να συμβουλέψεις ΕΜΕΝΑ! Η φίλη σου, Μις Ξερόλα.