Οι προσκυνήτριες - Bourin, Jeanne (Ιστορικό μυθιστόρημα, 1989)
Τρεις κοπέλες ξεκινούν μαζί με τους Φράγκους σταυροφόρους για να κάνουν προσκύνημα στους Αγίους Τόπους. Στη διάρκεια του περιπετειώδους ταξιδιού τους θα γνωρίσουν η καθεμιά κι έναν μεγάλο έρωτα.