Childcraft : the how and why library (Field Enterprises Educational Corp, 1974)
Δεκαπέντε τόμοι για τους νέους αναγνώστες, κάθε μια συλλογή αφιερωμένη σε ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον, όπως ποιήματα, άρθρα σχετικά με τα φυτά και τα ζώα, βιογραφίες, και πληροφορίες για τις διακοπές και τα έθιμα