Επιστολάριον, ήτε, Επιστολικός χαρακτήρ : Βενετία 1757 - Μήλιας, Σπυρίδων, 18ος αι. (Ακαδημία Αθηνών, 2003)
Με την ευκαιρία του Επιστημονικού Συμποσίου "Νεοελληνική επιστολογραφία (16ος-19ος αι.)" που οργανώνει το Κέντρον Ερεύνης του Μεσαιωνικού και Νέου Ελληνισμού της Ακαδημίας Αθηνών, θεωρήσαμε χρήσιμο να ανατυπώσουμε αυτήν την έκδοση του "Επιστολαρίου" του Σπυρίδωνος Μήλια (1757): ενός βιβλίου που αποτέλεσε το βασικό εγχειρίδιο επιστολογραφίας στην περίοδο της Τουρκοκρατίας.