Εφευρέσεις : βήματα της ανθρώπινης προόδου - Cloche, Paul (Παιδική εγκυκλοπαίδεια Στρατίκη, 1994)
ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Μια εγκυκλοπαίδεια για τους μαθητές του Δημοτικού που βαασίζεται στην πλούσια και φανταστική εικονογράφηση και στην μοντέρνα παιδαγωγική διδασκαλία. Κείμενο απλό, κατανοητό, ευχάριστο. Κάθε τόμος περιέχει από μια εώς δύο μεγάλες πτυσσόμενες αφίσες, φαντασμαγορικούς πίνακες ζωγραφικής.