Η Κίκο και το χέρι - Punga (Συμβούλιο της Ευρώπης, 2011)
Μέσα από ένα απλό, εικονογραφημένο παραμύθι με πρωταγωνίστρια την Κίκο και τον φίλο της το χέρι, το Συμβούλιο της Ευρώπης δίνει την ευκαιρία στους γονείς, αλλά και στους δασκάλους να εξηγήσουν στα παιδιά τους ποια είναι τα σημεία του σώματος που δεν πρέπει να αγγίζουν οι άλλοι, πώς πρέπει να αντιδράσουν σε τέτοιο ενδεχόμενο και πού να στραφούν για βοήθεια. Μέσα από το παραμύθι αυτό, τα παιδιά μαθαίνουν ότι το σώμα τους τούς ανήκει, ότι υπάρχουν καλά και κακά μυστικά και ότι υπάρχει καλό αλλά και κακό χάδι ή άγγιγμα.