Το φανταστικό : φαινομενολογική ψυχολογία της φαντασίας - Sartre, Jean-Paul, 1905-1980 (Σειρά Φιλοσοφία)
Το "Φανταστικό", φαινομενολογική ψυχολογία της φαντασίας, ολοκληρώνει, επεκτείνοντας σε παράπλευρους τομείς έρευνας, τις θεωρητικές και φιλοσοφικές απόψεις που έχουν εκτεθή στο έργο του Σαρτρ: "Φαντασία", και αποτελεί με αυτό τη μεγάλη εισαγωγή στο θεμελιακό φιλοσοφικό του έργο "Το Ον και το Μηδέν". Η φιλοσοφική αυτή τριλογία συνοψίζει τη συνολική θεωρία του κυριότερου εκπροσώπου του γαλλικού υπαρξισμού. [...]