Διχασμός - Hocking, Amanda (Ξένη λογοτεχνία / Λιβάνης, 2012)
Στον κόσμο των Τριλ τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται... Από τη συγγραφέα που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο, μετά την επιτυχία του πρώτου βιβλίου της Ανταλλαγή, το βιβλίο Διχασμός - το δεύτερο μέρος της Τριλογίας των Τριλ. Η Γουέντι νόμιζε ότι επιτέλους ήξερε ποια ήταν και τι ήθελε, αλλά να που όλα ανατρέπονται όταν αρχίζουν να την κυνηγούν οι αιώνιοι αντίπαλοι των Τριλ, οι Βίτρα. Ξαφνικά βρίσκεται παγιδευμένη ανάμεσα σε δύο κόσμους, διχασμένη μεταξύ έρωτα και καθήκοντος, και τώρα είναι η στιγμή που χωρίς αναβολή πρέπει να αποφασίσει τι είδους ζωή θέλει να ζήσει.