Στέψη - Hocking, Amanda (Ξένη λογοτεχνία / Λιβάνης, 2013)
Τι κι αν ολόκληρος ο κόσμος σου είχε βασιστεί σε ένα ψέμα; Η Γουέντι Έβερλι έρχεται αντιμέτωπη με μια απίστευτη επιλογή. Ο μόνος τρόπος να σώσει τους Τριλ από τον πιο αδυσώπητο εχθρό τους είναι να θυσιαστεί η ίδια. Αν δεν παραδοθεί στο βασιλιά των Βίτρα, ο λαός της θα συρθεί σε ένα τρομερό αιματοκύλισμα ενάντια σε έναν ακατανίκητο εχθρό. Αλλά πού να βρει τη δύναμη να αφήσει πίσω όλους τους αγαπημένους της, έστω κι αν είναι ο μόνος τρόπος να τους σώσει; Το δίλημμα είναι πιο κρίσιμο από ποτέ, γιατί δεν είναι μόνο το βασίλειό της που διακυβεύεται. Διχασμένη συναισθηματικά μεταξύ του Φιν και του Λόκι, πρέπει να κάνει την έσχατη επιλογή: ποιον από τους δύο θα αγαπά παντοτινά. Τώρα όμως οι ζωές όλων τους κρέμονται από μια κλωστή. Τα πάντα οδήγησαν σε αυτή τη στιγμή. Στα δυο της χέρια κρατάει το μέλλον του κόσμου της, αλλά είναι έτοιμη να αγωνιστεί γι' αυτό;