Το ημερολόγιο μιας ξενέρωτης : ιστορίες από μια όχι και τόσο κομψή πριγκίπισσα του πάγου. - Russell, Rachel-Renee (Ψυχογιός, 2013)
Η Νίκι δεν εκπλήσσεται όταν μαθαίνει ότι ο Μπράντον είναι εθελοντής σ' ένα καταφύγιο ζώων. Είναι τόσο γλυκούλης! Φυσικό είναι να θέλει να βοηθήσει τα κουταβάκια! Όταν ο Μπράντον της λέει ότι το καταφύγιο κινδυνεύει να κλείσει, η Νίκι ξέρει ότι δεν πρέπει να το αφήσει αυτό να συμβεί. Αποφασίζει να πάρει μέρος, μαζί με τις κολλητές της Κλόι και Ζόι, σ ένα διαγωνισμό πατινάζ προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για το καταφύγιο. Έλα όμως που η Μακένζι χώνει και πάλι τη μύτη της για πάρει αυτή τα εύσημα. Και η Νίκι δεν πρόκειται να το επιτρέψει ποτέ αυτό ακόμη κι αν χρειαστεί να βάλει σε εφαρμογή τις πιο παράξενες, τις πιο απίστευτες ιδέες...