Ληστεία στο ναό - Alias, Luis A. (S.O.S. : Φανταστικές περιπέτειες, 1989)
Κάποιος έκλεψε το ιερό βιβλίο των Προφητών. Ο Τίμος, ένας γενναίος κι αποφασιστικός νέος, ανέλαβε να το βρει. Μπορείς κι εσύ να τον συνοδέψεις. Σας περιμένουν πολλές περιπέτειες. Μα προσοχή! Καραδοκούν μεγάλοι κίνδυνοι: πλημμυρισμένες σπηλιές, ψάρια που τρώνε ανθρώπους, νησιά που καίγονται, γιγάντιες θαλάσσιες κάμπιες... Η τύχη του ιερού βιβλίου εξαρτάται από την εξυπνάδα και τις αποφάσεις σου. Είσαι έτοιμος; Πήγαινε στην πρώτη σελίδα και.... Εμπρός!