Θα σου φέρω έναν πρίγκιπα : παραμύθι για παιδιά και μεγάλους - Μπούσιου, Βιολέττα Α. (Δέσποινα Σφακιανάκη, 2013)
Ο μελένιος πρίγκιπας αποφάσισε να ταξιδέψει στη "Δύση του ήλιου" και, κοσμογυρισμένος πια, να επιστρέψει για να κυβερνήσει σοφότερος το δικό τους βασίλειο. Όμως, όταν γύρισε στη χώρα του, το πολίτευμα είχε αλλάξει και οι γνώσεις, που με κόπο ο πρίγκιπας είχε αποκτήσει, έμοιαζαν άχρηστες!