Ο χορός των ψυχών : μυθιστόρημα - Μάγνη, Ευανθία (Μοντέρνοι Καιροί, 2010)
Όταν σε πρωτογνώρισα, μου είχες πει ότι ένιωθες πολλές φορές να σε κυνηγούν μάγισσες και δράκοι. Θα σου πω λοιπόν μια ιστορία που είχε πολλές μάγισσες και πολλούς δράκους· θα σου πω για κάποιον άντρα που αγάπησε μια γυναίκα τόσο δυνατά, ώστε δε δεχόταν να τους χωρίσει ο θάνατος, που ήταν έτοιμος να τα βάλει με τον Θεό για χάρη της, που ήταν πρόθυμος να συνθηκολογήσει με τον ίδιο το διάβολο, μόνο και μόνο για να έχει την υπόσχεσή του ότι θα τον βοηθούσε να την αποκτήσει.