Η βασίλισσα του νότου : μυθιστόρημα - Perez-Reverte, Arturo, 1951- (Σύγχρονη ξένη λογοτεχνία, 2004)
Το τελευταίο μυθιστόρημα του επιτυχημένου Ισπανού συγγραφέα. Η ηρωίδα του βιβλίου αυτού, η επονομαζόμενη "Βασίλισσα του Νότου", είναι μια high-tech πειρατής του εικοστού πρώτου αιώνα, επικεφαλής ενός τεράστιου δικτύου διακίνησης κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική προς τη Μεσόγειο.