Τάλγκο - Αλεξάκης, Βασίλης Ι., 1943-2021 (Εξάντας, 1993)
Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε πριν ερωτευθείτε Le Nouvel Observateur Χάρη σ΄αυτόν τον Έλληνα που μένει στη Γαλλία, τι ισπανικό τραίνο Τάλγκο μπήκε στη διεθνή λογοτεχνία. Lavanguardia (Βαρκελώνη) Ο συγγραφέας αποδίδει πολύ καλά την ψυχολογία της ερωτευμένης γυναίκας : το νερό που δεν τολμάει να το αφήσει να τρέξει στο μπάνιο από φόβο μήπως δεν