Προσκλητήριον αντιπροσωπείας 1906 ([χ.ό.], 1906)
Κώδικας που περιέχει πρσκλήσεις συνεδριάσεων της Αντιπροσωπείας για τα έτη 1906-1911 επί αρχιερατείας του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιου και στη συνέχεια του Φώτιου