Στη χώρα των γαλάζιων παπαγάλων - Decary, Marie (Τα νέα παιδιά, 1994)
Η Ρόζα Νέον λατρεύει τα ταξίδια. Αλλά ταξιδεύει πάντα με τις 33 βαλίτσες της και τα 54 ζευγάρια παπούτσια της. Την ξαναβρίσκουμε στον νησί του Παραδείσου όπου ο πατέρας της εγκαινιάζει το καινούριο του ξενοδοχείο. Απόψε ο πατέρας της Ρόζας διοργανώνει μια μεγάλη φιέστα. Πώς θα εξελιχθεί άραγε αυτή η γιορτούλα;